Recept: Chinese loempia’s

Recept: Chinese loempia’s

Recept: Chinese loempia’s

Ingredienten

  • Chinese Loempia’s
  • Ingrediënten
  • - Filodeeg vellen
  • - 300 gram kipfilet
  • - Japanse sojasaus
  • - 3 teentjes knoflook
  • - 6 gram verse gember (een stukje van minimaal 6 cm geraspt)
  • - 2 stuks winterpeen
  • - 120 gram taugé
  • - 4 eieren
  • - Half bosje Koriander

Bereiding

  1. Bereidingswijze
  2. - Verzamel de benodigde ingrediënten en weeg deze zorgvuldig af
  3. - Snij de kipfilet in dunne reepjes
  4. - Rasp en snij de winterpeen en pers de knoflook
  5. - Snij de koriander en meng dit alles samen
  6. - Wok het mengsel tot de kip gaar is en blus af met sojasaus tot het mengsel lekker op
  7. smaak is en gebruik dit mengsel om mooie sigaar vorige loempia’s van te rollen

Benodigdheden

Materialen - Wok - Snijplank - Koksmes - Dunschiller - Keukendoek - Vork

http://dynasty-online.nl/dynasty-recept/recept-chinese-loempias/

3 Responses to Recept: Chinese loempia’s

  1. Chantal 8 augustus, 2014 at 16:47 #

    Dank je wel!
    Had niet meer gekeken. Omdat je je emailadres moet invullen, dacht ik dat een reply ook per mail gemeld werd.
    Maar superbedankt voor de reactie. Ik ga ze heel binnenkort proberen te maken!

  2. Chantal 20 juni, 2014 at 12:41 #

    Klinkt heerlijk maar hoeveel vulling moet je op het deeg doen? Hoe moet je het deeg vervolgens vouwen? Waarin en hoelang moet je ze bakken?

    Heel graag uw reactie, dan ga ik ze graag proberen te maken.

    • kang 23 juni, 2014 at 20:09 #

      Hoi Chantal je moet ongeveer 2 eetlepels vulling gebruiken. Bakken tot ze mooi goudbruin zijn, dit duurt ongeveer 5 minuten.

Geef een reactie

Designed by ConeDesign.nl